VIDEO | Încă o persoană, reținută în urma investigației jurnalistice despre rețeaua de corupere electorală a fugarului Șor

  • 24 Octombrie 15:57
VIDEO | Încă o persoană, reținută în urma investigației jurnalistice despre rețeaua de corupere electorală a fugarului Șor

Poliția Republicii Moldova anunță că încă o persoană implicată în schema infracțională pusă la cale de fugarul Șor pentru a corupe alegătorii, a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în urma investigației Ziarului de Gardă.

Potrivit Poliției, persoana a fost reținută marți, 22 octombrie, iar astăzi, Judecătoria Chișinău- sediul Ciocana a admis demersul procurorilor privind aplicarea în privința persoanei reținute - măsura preventivă arestarea la domiciliu pe un termen de 30 zile.

Anterior, oamenii legii au mai reținut 2 persoane, care au fost plasate ăn arest preventiv pentru 20 de zile. 

Organul de urmărire penală menționează că va continua să efectueze acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor împrejurărilor cauzei, în vederea adoptării unei hotărâri în condițiile legii, despre care publicul va fi informat.

Amintim că, reținerile au avut loc în urma investigației jurnalistice a Ziarului de Gardă, publicate pe 11 octombrie prin care oamenii erau plătiți pentru a vota un anumit candidat la alegerile de duminică, 20 octombrie. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri România-Actualități
Meteo Chișinău
14,24
Câțiva nori
Umiditate:58 %
Vint:4,12 m/s
Fri
11
Sat
11
Sun
12
Mon
13
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău