VIDEO | În Crimeea, directorul școlii a întrerupt un meci de fotbal, pe care l-a calificat „miting terorist nesancționat”

  • 07 Martie 2017 14:55
VIDEO | În Crimeea, directorul școlii a întrerupt un meci de fotbal, pe care l-a calificat „miting terorist nesancționat”

Directorul unei școli din Feodosia, în Crimeea anexată de Rusia, a întrerupt un meci de fotbal al echipelor de cartier, sub pretextul că ar fi un miting nesancționat. Unul dintre jucători, Veaceslav Ceban, a postat pe YouTube înregistrarea discuției cu directorul școlii pe terenul de fotbal.

Un alt jucător a scris pe rețeaua de socializare rusească VKontakte că directorul școlii, împreună că polițistul de sector, au întrerupt meciul pentru că adolescenții ar fi desfășurat „un miting terorist nesancționat”, care nu a fost coordonat cu administrația din Feodosia, relatează TV Rain.

El spune că în Feodosia nu sunt organizate niciun fel de manifestații pentru tineri și, din această cauză, ei au hotărât să organizeze singuri o competiție între echipele de cartier.

Șeful administrației din Feodosia, Stanislav Krîsin, consideră că directorul școlii nu a procedat corect. În același timp, șefa direcției Educație din Feodosia, Nadejda Alekseenko, a explicat incidentul afirmând că directorul școlii nu a fost avertizată despre organizarea acestui meci și, din această cauză, s-a adresat la poliție. Organele de interne afirmă că polițistul a venit la stadion fiind anunțat cu privire la o manifestație sportivă neautorizată, dar nu ar fi împiedicat desfășurarea meciului.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău