VIDEO | Îmbulzeală și oameni revoltați la intrarea în „Piața Centrală”

  • 14 Martie 2020 12:53
VIDEO | Îmbulzeală și oameni revoltați la intrarea în „Piața Centrală”

Deși autoritățile au anunțat că „Piața Centrală” din Chișinău se va închide începând de luni din cauza răspândirii coronavirusului, administrația întreprinderii a decis să restricționeze accesul de astăzi. Cel puțin, aceasta reiese dintr-un material video plasat pe rețelele de socializare.

Oamenii s-au arătat revoltați de faptul că nu mai pot intra pe teritoriul pieței și s-au înghesuit la porțile acesteia. 

Transportul public nu va opri astăzi, 14 martie, la stațiile de așteptare din imediata apropiere a Pieții Centrale.

Despre aceasta anunță primarul capitalei, Ion Ceban, care menționează că măsura vine în scopul micșorării numărului de oameni care călătoresc într-o unitate de transport. El a îndemnat oamenii să evite zona Pieței Centrale.

„La nivelul administrației municipiului Chișinău, nu pot legal să impun mediul de afaceri să își sisteze activitatea, dar apelez la responsabilitatea civică a fiecăruia, pentru că depinde viața cetățenilor. Vă rog să sistați activitatea începând chiar de astăzi. Știu că e dificil, dar este necesar. Mă refer la centrele comerciale, sălile de sport, centrele de agrement, restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte etc. Îndemn să activeze începând cu ziua de astăzi pe teritoriul municipiului Chișinau doar agenții care vând produse alimentare și farmaciile”, menționează edilul într-o postare pe Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău