VIDEO | Imagini ale dezastrului făcut de ruși la Cernihiv. Primarul orașului: "Uitați-vă la aceste cartiere. Puteți vedea clar că aici s-a declanșat un carnagiu complet"

  • 24 Martie 2022 09:27
VIDEO | Imagini ale dezastrului făcut de ruși la Cernihiv. Primarul orașului:

Orașul Cernihiv din nordul Ucrainei nu se poate descurca pe toți morții și autoritățile acuză un ”carnagiu complet”, transmite CNN, potrivit ziare.com.

Clădiri grav avariate mărginesc străzile împrăștiate cu moloz, în timp ce incendiile încă aprinse umplu aerul cu fum greu, așa cum se vede într-un nou videoclip al primarului Vladislav Atroșenko, notează sursa citată

Videoclipul, geolocalizat și verificat de CNN, oferă o privire amplă de la sol asupra orașului care a cunoscut unele dintre cele mai intense bombardamente de când Rusia a invadat Ucraina în urmă cu patru săptămâni.

"Cimitirul orașului nu poate face față tuturor morților, așa că ținem oamenii în morgi și frigidere mai mult decât în ​​mod normal. Îngropăm oameni în vechile cimitire care nu au mai fost folosite de ceva vreme", a spus Atrosenko.

Când persoana care a înregistrat videoclipul a întrebat câți oameni au murit până acum, primarul a spus că orașul nu ține statistici, dar toate cazurile vor fi tratate de parchet.

"Uitați-vă la aceste cartiere. Sunt complet distruse. Puteți vedea clar că aici s-a declanșat un carnagiu complet", a adăugat el.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău