VIDEO | Ilinca feat. Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017

  • 06 Martie 2017 10:14
VIDEO | Ilinca feat. Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017

Ilinca feat. Alex Florea au câștigat finala selecției naționale a Eurovision 2017, după votul telespectatorilor, cu piesa "Yodel It!", compoziție a lui Mihai Alexandru, și vor reprezenta România la competiția cântecului european de la Kiev.

"Te iubesc, mami, te iubesc, tati! Vreau să-i spun lui Mihai Trăistariu că mi-a dat încredere atunci când mi-a oferit un premiu la Herculane", a declarat Ilinca după ce a câștigat. "I-am descoperit de mici pe Ilinca și pe Alex. Am cântat cu Ilinca în duet. Meritau acești tineri să înceapă o carieră", a spus Mihai Trăistariu, care susține că va participa și în anii următori la selecțiile Eurovision. 

Pe locul doi, în finala selecției naționale Eurovision, s-a clasat Mihai Trăistariu, cu piesa "I Won't Surrender", iar pe locul III - trupa - Instinct, cu piesa "Petale", compoziție a lui Vlad și Daniel Alexandrescu. 

Ilinca feat. Alex Florea cu "Yodel It”, marii câștigători al Finalei Eurovision România, au primit un premiu de 5.000 de euro și trofeul Eurovision România, conceput de artistul Daniel Divrician. Piesa a strâns 10.377 de voturi din partea telespectatorilor.

În finala de duminică au intrat în concurs Ana Maria Mirică, Ilinca feat. Alex Florea, Eduard Santha, Xandra, MIHAI, Maxim & Nicolae Voiculeț, Tavi Colen & Emma, Instinct, Ramona Nerra, Cristina Vasiu. Fiecare finalist a avut la dispoziție trei minute să impresioneze publicul. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău