VIDEO | Igor Dodon îl numește pe liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, ”președinte al Transnistriei”

  • 29 Iulie 2020 10:52
VIDEO | Igor Dodon îl numește pe liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, ”președinte al Transnistriei”

Președintele Igor Dodon l-a numit pe liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, ”președinte al Transnistriei”, în cadrul întrevederii pe care au avut ieri cei doi, la vila prezidențială de la Condrița.

Într-o secvență video postată pe pagina de Youtube a președinției, Igor Dodon, alături de Vadim Krasnoselski, îl numește pe acesta ”președintele Transnistriei” (minutul 1:50).

Igor Dodon a anunțat că au discutat despre anularea posturilor ilegale din stânga Nistrului, pe care le-a numit „posturi temporare de carantină din Zona de Securitate”, precum și despre asigurarea liberei circulații a cetățenilor și respectarea drepturilor omului și libertăților fundamentale, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a lui Igor Dodon.

Potrivit unui comunicat de presă al administrației de la Tiraspol, încă 5 posturi de control ar fi fost eliminate ieri, după întâlnirea Dodon-Krasnoselski. Astfel, în Zona de Securitate ar mai rămâne 11 posturi, din cele 37 instalate ilegal de la începutul pandemiei de COVID-19. Altele 15 fuseseră retrase săptămâna trecută.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău