VIDEO | Explozie în apropierea ambasadei SUA de la Beijing

  • 26 Iulie 2018 10:32
VIDEO | Explozie în apropierea ambasadei SUA de la Beijing

O explozie s-a înregistrat joi în apropierea ambasadei SUA de la Beijing, aparent în urma detonării unei bombe, a anunțat un oficial american, precizând că doar atactorul a fost rănit în urma incidentului, informează site-ul cotidianului The Guardian, potrivit Mediafax.

O persoană a detonat o bombă în apropierea ambasadei SUA, și doar atacatorul a fost rănit în urma deflagrației, a declarat un purtător de cuvânt al reprezentanței diplomatice americane.

"A fost o explozie astăzi (joi, n.red.) în jurul orei 13 (ora României, 8.00) în spațiul public din apropierea colțului de sud-est al complexului ambasadei. Potrivit ofițerului de securitate regională al ambasadei, o persoană a detonat o bombă. În afară de atacator nu au mai fost alți răniți. Poliția locală a intervenit", a declarat un purtător de cuvânt al Ambasadei SUA pentru cotidianul The Guardian.

Postul BBC News relatează că poliția de la Beijing a comunicat că "un presupus dispozitiv de tip petardă" a cauzat un mic incendiu. Atacatorul a suferit răni la nivelul brațelor în urma incidentului și a fost transportat la spital, însă viața acestuia nu este în pericol.
 

 
Sursa: Mediafax
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău