VIDEO | Droguri și seringi utilizate - depistate în biroul unui angajat din cadrul Preturii sectorului Centru

  • 05 Decembrie 2016 14:30
VIDEO | Droguri și seringi utilizate - depistate în biroul unui angajat din cadrul Preturii sectorului Centru

Ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții în biroul de serviciu al funcționarului public, specialist principal în cadrul Preturii sectorului Centru din  municipiul Chișinău, care la 25 noiembrie 2016, a fost reținut în flagrant în timp ce comercializa droguri de tip heroină, informează luni, 5 decembrie, un comunicat IGP.

Astfel, din biroul suspectului au fost ridicate seringi utilizate cu  urme de sînge dar și alte susbtanțe, obiecte, instrumente, utilizate la prepararea heroinei, un pachețel confecționat artizanal din folie de staniol în care se afla un gram de heroină.

În urma acțiunilor întreprinse, se denotă faptul că persoana reținută nu era antrenată numai în distribuirea drogurilor, dar și în consumul acestora la locul de muncă.

Reamintim, că în timpul reținerii asupra acestuia au fost depistate aproximativ 0,5 gr de substanță solidă asemănătoare cu heroina. Pentru demonstrarea vinovăției acestuia, a fost efectuată o achiziție de control, fiind procurat prin intermediul unui investigator sub acoperire o doză de heroină. Un gram de heroină funcționarul îl realiza la prețul de 2400 de lei.

Actualmente, suspectul este arestat pentru 30 de zile. Anterior, acesta a fost condamnat pentru infracțiuni similare.

Dacă i se va dovedi vinovăția, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Menționăm că, Poliția continuă acțiunile  în vederea combaterii infracțiunilor legate de droguri, totodată solicită oamenilor să informeze imediat serviciul 902, în cazul cînd bservă persoane implicate în consum sau trafic de droguri.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău