VIDEO | Doi adolescenți, reținuți pentru trafic de droguri. Ar fi vândut substanțe interzise prin intermediul aplicației Telegram

  • 13 Martie 13:54
VIDEO | Doi adolescenți, reținuți pentru trafic de droguri. Ar fi vândut substanțe interzise prin intermediul aplicației Telegram

Doi adolescenți, ambii de 16 ani, au fost reținuți într-un dosar privind circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari prin intermediul aplicației Telegram și contrabandă.

În rezultatul investigațiilor demarate de către polițiști s-a stabilit că adolescenții sunt parte a unui un grup infracțional, înființat anul trecut cu scopul de a organiza traficul ilicit de droguri în proporții deosebit de mari și contrabandă cu droguri pe teritoriul Republicii Moldova, a informat astăzi, 13 martie, Inspectoratul General al Poliției.

Tinerii au fost depistați în flagrant în momentul ridicării drogurilor din raionul Ialoveni.

În urma efectuării percheziției corporale asupra acestora au fost depistate și ridicate 25 de pachețele ambalate cu bandă adezivă în care se afla substanță albă asemănătoare cocainei.

Totodată, în rezultatul percheziției în debaraua unui bloc locativ din Chișinău, care ar aparține figuranților, au fost depistate și ridicate: râșniță pentru prelucrarea drogurilor, un pachet de tip zip-lock cu substanță de culoare albă, asemănătoare cocainei, 3 pachete de tip zip-lock cu marijuana, seringi de 100 ml cu ulei asemănător hașișului,  sute  de seringi goale a câte 1 ml, două cântare electronice, ambalaje si etichete cu inscripția magazinului de vânzare a drogurilor online.

Valoarea estimativă a drogurilor depistate constituie 70.000 de lei.

Adolescenții sunt cercetați în stare de libertate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:0,51 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău