VIDEO | Cum arată pe viu Dacia Logan MCV Stepway

  • 07 Martie 2017 18:41
VIDEO | Cum arată pe viu Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway a fost dezvaluita la Salonul Auto de la Geneva, marti, avand o garda la sol inaltata cu 50 mm, si protectii din plastic de jur imprejurul caroseriei. Aspectul masinii aminte de modelele Audi allroad, fiind pretabila mersului pe drumuri forestiere. Disponibila exclusiv cu tractiune fata, Dacia Logan MCV Stepway devine o alternativa foarte interesanta la Dacia Duster 4×2, break-ul avand un portbagaj mai incapator si abilitati comparabile in ceea ce priveste aventurile off road.

Logan MCV este al patrulea model Dacia (dupa Sandero, Dokker si Lodgy) care primeste tratamentul Stepway – adica suspensii inaltate, protectiile suplimentare pentru caroserie si diverse elemente de design specifice (tapiterii, finisaje, etc…).

„Logan MCV Stepway ofera un spatiu interior generos si un volum de incarcare pentru bagaje de 573 de litri, ceea ce reprezinta o adevarata performanta in categoria sa”, spune Dacia.

„Aspectul robust este subliniat atat de garda la sol, inaltata cu 50 mm, cat si de protectiile laterale specifice, de ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, precum si de calandrul care aminteste de cel al modelului Duster. La interior regasim detalii de stil specifice familiei Stepway”, spun cei de la Dacia.

Modelul Logan MCV este produs in prezent in doua uzine ale Grupului Renault, atat la Mioveni, cat si la uzina de la Tanger din Maroc.

Salonul de la Geneva aduce si noi serii limitate, disponibile pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy si Logan MCV) precum si pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit in functie de tara.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numara: doua nuante exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, si Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway – foto jos), jante noi, o tapiterie interioara specifica, precum si o serie de ornamente interioare in nuanta cuprului.

Sursa: hotnews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău