VIDEO | Cine va reprezenta România la Eurovision. Piesa câștigătoare a concurat strâns cu ”Army of Love” a Bellei Santiago

  • 18 Februarie 2019 09:07
VIDEO | Cine va reprezenta România la Eurovision. Piesa câștigătoare a concurat strâns cu  ”Army of Love” a Bellei Santiago

Piesa ”On a Sunday”, cântată de Ester Peony, a câștigat selecția națională pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care va avea loc în luna mai la Tel Aviv, în Israel, informează Mediafax.

Piesa câștigătoare a adunat un total de 65 de puncte din partea juriului după o luptă în care piesa a concurat strâns cu ”Army of Love”, a Bellei Santiago (după votul juriului cu 50 de puncte) și ”Dear Father”, cântată de Laura Bretan (cu 48 de puncte după votul juriului). Publicul a acordat 8 puncte Bellei Santiago, 10 puncte pentru Trooper și 12 puncte pentru Laura Bretan.

Pe numele real Ester Alexandra Crețu, interpreta care și-a ales numele de scenă Ester Peony are origini românești dar pasiunea pentru muzică a descoperit-o la Montreal, în Canada, unde locuia cu familia. Primul contract cu o casă de discuri din România a venit după ce a ajuns cunoscută în mediul online prin înregistrările pe care le publica pe cont propriu. A debutat cu piesa ”Sub aripa ta”, interpretată împreună cu Vescan. Primul EP l-a lansat abia în 2018, sub titlul ”Dig It”. A scris piesa ”On a Sunday” împreună cu Alexandru Șerbu, în timp ce versurile sunt semnate de Ioana Victoria Badea.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău