VIDEO | Alec Baldwin l-a ironizat încă o dată pe Donald Trump

  • 05 Februarie 2017 16:09
VIDEO | Alec Baldwin l-a ironizat încă o dată pe Donald Trump

Alec Baldwin l-a ironizat încă o dată pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live”, difuzată sâmbătă seară, prin intermediul unei scenete în care actorul american interpretează o versiune caricaturală a președintelui Statelor Unite, care, rămas singur într-o seară în Biroul Oval de la Casa Albă, începe să se plictisească și decide să telefoneze liderilor politici din Australia, Mexic și Germania pentru a-i amenința cu izbucnirea unui război, informează The Hollywood Reporter.

Alec Baldwin, a cărui popularitate a atins cote uimitoare după ce a interpretat de mai multe ori în ultimele luni în emisiunea de satiră și divertisment ”Saturday Night Live” rolul președintelui Donald Trump, a revenit în acest show TV sâmbătă seară într-o scenetă în care liderul de la Casa Albă este prezentat într-o situație comică, încercând să își impună politicile guvernamentale și amenințând liderii altor state cu izbucnirea unui război.

Personajul Donald Trump, purtând la reverul hainei o insignă cu drapelul Rusiei, l-a amenințat pe premierul Australiei și pe președintele Mexicului cu războaie, din cauza crizei refugiaților, respectiv construirea unui zid la frontieră. De asemenea, Donald Trump o amenință cu un război și pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

Personajul interpretat de Baldwin face și o referire la fictivul ”masacru din Bowling Green” și critică emisiunea ”The Apprentice” prezentată de Arnold Schwarzenegger.

Însă întreaga scenetă se bazează pe prezența în emisiune a lui Steve Bannon, consilierul principal al lui Donald Trump, prezentat sub forma unui bărbat cu o pelerină neagră, un craniu în locul feței și cu degete scheletice, care îi oferă sfaturi absurde președintelui Trump, pe care acesta, bineînțeles, le acceptă și le pune imediat în aplicare.

Alec Baldwin și Donald Trump au fost implicați într-un veritabil război al declarațiilor în ultimele luni, în special în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite. Recent, după ce Trump a spus că interpretarea sa de către Baldwin ”nu poate fi mai rea de atât”, Baldwin a reacționat imediat și i-a transmis viitorului președinte american că va înceta să îl mai imite dacă politicianul își va face publice declarațiile fiscale.

Politicianul a acuzat deja postul NBC de ”crimă premeditată” și a criticat public show-ul ”SNL”, în special interpretarea lui Alec Baldwin, în ultimele luni. În octombrie, înainte de a câștiga alegerile, Donald Trump a spus că ”mass-media fură alegerile”.

În decembrie, în emisiunea ”Today”, Donald Trump a spus că ”SNL” era ”o emisiune bună” atunci când el a prezentat-o în 2015, dar ”acum nu mai este un show bun”. ”Nu există nimic amuzant în emisiune, scenetele sunt îngrozitoare”, a mais spus Trump.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea ”Saturday Night Live”, a început să repete rolul Donald Trump în această vară, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să își perfecționeze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale din Statele Unite.

Personajul său a avut mai multe apariții pe parcursul sezonului difuzat în 2016, în special pe durata campaniei prezidențiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond și Taran Killam.

Donald Trump însuși a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

Emisiunea ”Saturday Night Live” a intrat în vacanță după episodul de sărbători, difuzat pe 17 decembrie, și a revenit pe micile ecrane nord-americane pe 14 ianuarie.

”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră și umor din televiziunea americană și a avut premiera în 1975.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău