VIDEO | Alec Baldwin l-a ironizat încă o dată pe Donald Trump

  • 05 Februarie 2017 16:09
VIDEO | Alec Baldwin l-a ironizat încă o dată pe Donald Trump

Alec Baldwin l-a ironizat încă o dată pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live”, difuzată sâmbătă seară, prin intermediul unei scenete în care actorul american interpretează o versiune caricaturală a preşedintelui Statelor Unite, care, rămas singur într-o seară în Biroul Oval de la Casa Albă, începe să se plictisească şi decide să telefoneze liderilor politici din Australia, Mexic şi Germania pentru a-i ameninţa cu izbucnirea unui război, informează The Hollywood Reporter.

Alec Baldwin, a cărui popularitate a atins cote uimitoare după ce a interpretat de mai multe ori în ultimele luni în emisiunea de satiră şi divertisment ”Saturday Night Live” rolul preşedintelui Donald Trump, a revenit în acest show TV sâmbătă seară într-o scenetă în care liderul de la Casa Albă este prezentat într-o situaţie comică, încercând să îşi impună politicile guvernamentale şi ameninţând liderii altor state cu izbucnirea unui război.

Personajul Donald Trump, purtând la reverul hainei o insignă cu drapelul Rusiei, l-a ameninţat pe premierul Australiei şi pe preşedintele Mexicului cu războaie, din cauza crizei refugiaţilor, respectiv construirea unui zid la frontieră. De asemenea, Donald Trump o ameninţă cu un război şi pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

Personajul interpretat de Baldwin face şi o referire la fictivul ”masacru din Bowling Green” şi critică emisiunea ”The Apprentice” prezentată de Arnold Schwarzenegger.

Însă întreaga scenetă se bazează pe prezenţa în emisiune a lui Steve Bannon, consilierul principal al lui Donald Trump, prezentat sub forma unui bărbat cu o pelerină neagră, un craniu în locul feţei şi cu degete scheletice, care îi oferă sfaturi absurde preşedintelui Trump, pe care acesta, bineînţeles, le acceptă şi le pune imediat în aplicare.

Alec Baldwin şi Donald Trump au fost implicaţi într-un veritabil război al declaraţiilor în ultimele luni, în special în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Recent, după ce Trump a spus că interpretarea sa de către Baldwin ”nu poate fi mai rea de atât”, Baldwin a reacţionat imediat şi i-a transmis viitorului preşedinte american că va înceta să îl mai imite dacă politicianul îşi va face publice declaraţiile fiscale.

Politicianul a acuzat deja postul NBC de ”crimă premeditată” şi a criticat public show-ul ”SNL”, în special interpretarea lui Alec Baldwin, în ultimele luni. În octombrie, înainte de a câştiga alegerile, Donald Trump a spus că ”mass-media fură alegerile”.

În decembrie, în emisiunea ”Today”, Donald Trump a spus că ”SNL” era ”o emisiune bună” atunci când el a prezentat-o în 2015, dar ”acum nu mai este un show bun”. ”Nu există nimic amuzant în emisiune, scenetele sunt îngrozitoare”, a mais spus Trump.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea ”Saturday Night Live”, a început să repete rolul Donald Trump în această vară, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Personajul său a avut mai multe apariţii pe parcursul sezonului difuzat în 2016, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam.

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

Emisiunea ”Saturday Night Live” a intrat în vacanţă după episodul de sărbători, difuzat pe 17 decembrie, şi a revenit pe micile ecrane nord-americane pe 14 ianuarie.

”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chişinău
9,42 °C
ceață
Umiditate:87 %
Vint:1 m/s
Fri
15 °C
Sat
17 °C
Sun
16 °C
Mon
16 °C
Tue
17 °C

Curs oficial BNM 18 Octombrie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.3507 0.0943
USD 17.4143 -0.0511
RON 4.0695 0.0197
UAH 0.7026 -0.0008
RUB 0.2721 0.0003
Arhivă Radio Chișinău