Victorie categorică a PSG în fața lui Bayern Munchen

  • 28 Septembrie 2017 08:46
Victorie categorică a PSG în fața lui Bayern Munchen

Paris Saint-Germain s-a impus cu un categoric, 3-0, derby-ul zilei de miercuri în grupele Ligii Campionilor la fotbal, în fața lui Bayern Munchen pe ''Parc des Princes''.

Parizienii au deschis scorul încă din minutul 2, prin brazilianul Dani Alves, celelalte goluri fiind marcate de uruguayanul Edinson Cavani (min. 31) și de megastarul Neymar (min. 63).

FC Barcelona s-a impus la limită, cu scorul 1-0, la Lisabona, în fața formației locale Sporting, într-un meci arbitrat de românul Ovidiu Hațegan.

Anderlecht a pierdut la scor de neprezentare, 0-3, la Bruxelles, cu Celtic. Alexandru Chipciu a fost integralist în tabăra belgienilor, iar Nicolae Stanciu a intrat pe teren în min. 57.

FC Basel a realizat scorul serii, un neverosimil 5-0 cu Benfica, lusitanii jucând ultima jumătate de oră în zece oameni.

Chelsea a învins-o cu 2-1 pe Atletico, la Madrid, printr-un gol marcat în prelungiri. Atletico deschisese scorul în finalul primei reprize, prin Griezmann, Morata a restabilit egalitatea, iar Batshuayi a adus victoria londonezilor.

Manchester United s-a impus clar la Moscova, 4-1 cu ȚSKA Moscova, iar Juventus a câștigat cu 2-0 la Torino meciul cu Olympiakos Pireu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:0 m/s
Thu
19
Fri
21
Sat
18
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău