Victorie a naționalei Republicii Moldova în amicalul jucat cu selecționata din Insulele Cayman. România, eșec la limită cu echipa Columbiei

  • 27 Martie 10:01
Victorie a naționalei Republicii Moldova în amicalul jucat cu selecționata din Insulele Cayman. România, eșec la limită cu echipa Columbiei

Naționala de fotbal a Republicii Moldova a surclasat ieri reprezentativa Insulelor Cayman cu scorul de 4-0, într-un meci amical disputat la Antalya.

Pentru elevii antrenați de Serghei Cleșcenco au marcat Vitalie Damașcan (28), Artur Ioniță (31), Ion Nicolaescu (52-pen.), Victor Bogaciuc (90+2)

Aceasta a fost cea de-a doua partidă de verificare jucată de tricolori în cantonamentul din Turcia. În primul meci, Republica Moldova a remizat cu Macedonia de Nord, 1-1. 

Naționala are programată următoarea partidă pe 8 iunie, la Chișinău, contra selecționatei din Cipru.

Tot ieri, naționala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), într-un amical disputat pe Stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

Una dintre cele mai în formă echipe din fotbalul mondial s-a impus mai clar decât o arată scorul, prin golurile marcate de Jhon Cordoba (6), Jhon Arias (35) și Yaser Asprilla (79), dar tricolorii au avut o reacție pozitivă pe final, punctând prin Ianis Hagi (84) și Florin Tănase (90+4).

România a înregistrat un egal, 1-1 cu Irlanda de Nord la București, și un eșec, 2-3 cu Columbia la Madrid, în primele sale meciuri de pregătire pentru EURO 2024 (14 iunie-14 iulie), la care va întâlni echipele Belgiei, Slovaciei și Ucrainei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău