Viceministrul MAEIE, Daniela Morari, la Forumul de la Dubrovnik

  • 02 Iulie 2017 15:42
Viceministrul MAEIE, Daniela Morari, la Forumul de la Dubrovnik

Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniela Morari, a participat sâmbătă, 1 iulie 2017, la cea de-a XII-a ediție a Forumului de la Dubrovnik – o importantă platformă de discuții la nivel regional privind provocările cu care se confruntă regiunea, oportunitățile și prioritățile pentru viitor.

Forumul, inaugurat de către Prim-ministrul Croației, Andrej Plenkovic, a reunit șefi de state și guverne, miniștri și viceminiștri de externe, precum și reprezentanți ai organizațiilor internaționale și regionale.

La ediția din anul acesta au fost abordate subiecte privind securitatea și stabilitatea în regiune, posibilitățile de interconectare și dezvoltare economică regională, precum și facilitarea dialogului intercultural.

Daniela Morari a ținut un discurs în cadrul panelului “Economie, interconectivitate și mediu: dezvoltarea oportunităților de afaceri în regiunea mediteraneeană și Europa de Sud Est”. În intervenția sa, viceministrul s-a referit la oportunitățile regionale de interconectare, în special în sectoare precum comunicațiile digitale, transport și energie, arată un comunicat al MAEIE.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:84 %
Vint:2,57 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău