Venezuela | Juan Guaido împreună cu simpatizanții au mers la frontiera cu Columbia pentru ajutorul umanitar trimis de SUA

  • 21 Februarie 2019 19:59
Venezuela | Juan Guaido împreună cu simpatizanții au mers la frontiera cu Columbia pentru ajutorul umanitar trimis de SUA

În Venezuela, opozantul Juan Guaido a plecat cu un convoi de simpatizanți la frontiera cu Columbia într-o încercare de a face să intre în Venezuela ajutorul umanitar trimis de SUA, blocat la graniță de armata loială președintelui Nicolas Maduro, informează AFP.

Nicolas Maduro a denunțat din nou miercuri seara un 'show' politic și a repetat că președintele american Donald Trump plănuiește o intervenție militară pentru a-l înlătura de la putere.

'Ajutorul umanitar va intra, orice s-ar întâmpla, pe mare, pe uscat', a reafirmat liderul opoziției, care a ales pentru intrarea ajutorului umanitar în țară data simbolică de 23 februarie, când se împlinește exact o lună de la autoproclamarea sa ca președinte interimar.

Manifestații ale susținătorilor opozantului Juan Guaido și pro-Maduro sunt prevăzute în toată țara sâmbătă, o zi care se anunță agitată în Venezuela, transmite Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău