Vama Leușeni: Țigări de contrabandă depistate în urma unei acțiuni comune a polițiștilor de frontieră din România și Republica Moldova

  • 14 Februarie 09:53
Vama Leușeni: Țigări de contrabandă depistate în urma unei acțiuni comune a polițiștilor de frontieră din România și Republica Moldova

Polițiștii de frontieră și Republica Moldova și România au depistat sute de pachete cu țigări de contrabandă ascunse într-un autoturism. Cazul a avut loc marți, 13 februarie, în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, transmite Radio Chișinău.

Astfel, pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat un bărbat de 33 de ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda. Mașina a fost supusă unui control minuțios de către autoritățile de frontieră din România și R. Moldova, a informat Serviciul Vamal.

Astfel, au fost găsite 528 de pachete de țigări de diverse mărci ascunse în caroserie, praguri și podeaua mașinii.

La rândul său, șoferul a declarat că a închiriat mașina de la un conațional și nu știa că în vehicul erau țigări.

„În baza acordului bilateral privind controlul coordonat în PTF Albița, lotul de țigări și mașina au fost ridicate de către autoritățile române, iar ancheta este în curs de desfășurare în colaborare strânsă cu colegii din România pentru a elucida circumstanțele acestui caz”, a precizat sursa citată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău