Vladimir Putin s-a întâlnit cu liderul Partidului Comunist rus

  • 13 Februarie 2023 18:48
Vladimir Putin s-a întâlnit cu liderul Partidului Comunist rus

Președintele rus Vladimir Putin a subliniat luni, 13 februarie, dialogul și sintonia sa cu Partidul Comunist al Federației Ruse (PCFR), în timpul întâlnirii pe care a avut-o cu liderul veteran al acestei formațiuni, Ghennadi Ziuganov, transmite Agerpres.

Partidul Comunist al Federației Ruse a fost mereu în avangardă și a oferit autorităților la toate nivelurile soluții pentru susținerea și garantarea securității țării noastre, atât în prezent cât și în viitor", a spus Putin, potrivit paginii web a Kremlinului. El a subliniat că dialogul cu comuniștii "este acum de două sau de trei ori mai necesar".

Potrivit președintelui rus, Partidul Comunist rus aduce "o contribuție substanțială la dezbaterea politică, la căutarea de soluții mai acceptabile și raționale pentru dezvoltarea țării în sfera socială, economică, a apărării și securității". "Asupra acestora niciodată nu au existat contradicții între noi", a remarcat liderul de la Kremlin.

Liderul comunist a vorbit la rândul său despre dialogul cu autoritățile țării. "Îl apreciem mai ales în vremurile actuale, când de fapt împotriva civilizației noastre, împotriva întregii lumi ruse, s-a declarat o cruciadă și un nou război", a spus Ghennadi Ziuganov. Potrivit acestuia, pentru comuniștii ruși importante sunt acum "partidul Rusiei, suveranitatea și independența sa".

Întâlnirea lui Putin cu liderul comunist a fost prima din seria de consultări cu partidele parlamentare înaintea discursului pe care-l va susține în plenul legislativului pe 21 februarie, înaintea împlinirii unui an de când a ordonat lansarea campaniei militare contra Ucrainei.A

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău