Vadim Krasnoselski: Problema datoriei la gazele rusești este "o chestiune de negocieri între Moldova și Rusia, Gazprom și Moldovagaz, este un subiect comercial”

  • 24 Septembrie 2021 16:10
Vadim Krasnoselski: Problema datoriei la gazele rusești este

Liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a confirmat că datoria regiunii transnistrene pentru gazul rusesc a atins "o sumă imensă - aproximativ 7 miliarde de dolari". Potrivit agenției INFOTAG, el a afirmat acest lucru într-un interviu acordat agenției de știri ruse "Novosti".

"În principiu, Transnistria nu renunță la datorie, adică suntem gata să plătim pentru ceea ce am consumat. Aceasta este poziția noastră, este clară și sinceră. Suntem gata să plătim orice sumă, pe care o putem plăti. Nu este vorba să plătim pentru o zi, un an sau doi. Procesul datoriilor este destul de lung. Principalul lucru este că există un acord pentru a face acest lucru. Avem un acord", a spus Krasnoselski.

Potrivit lui, problema datoriei este "o chestiune de negocieri între Moldova și Rusia, Gazprom și Moldovagaz, este un subiect comercial".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău