UPDATE | Sute de fragmente umane descoperite la locul accidentului aviatic din Rusia

  • 12 Februarie 2018 14:34
UPDATE | Sute de fragmente umane descoperite la locul accidentului aviatic din Rusia

Salvatorii ruși au găsit peste 400 de fragmente din cadavrele victimelor accidentului aviatic de duminică, din apropierea Moscovei - informează, luni, Ministerul pentru Situații de Urgență din Rusia. Potrivit autorităților, până în prezent, au fost examinate 12 hectare de teren în zona prăbușirii aeronavei.

Ucraina a numit un reprezentant autorizat pentru a lua parte la ancheta autorităților ruse în cazul prăbușirii avionului An-148, în regiunea Moscova - scrie agenția TASS, citând un comunicat al Comitetului Interstatal pentru Aviație. 

"Ucraina, în calitate de producător al aeronavei, a fost notificată în legătură cu accidentul aviatic. Astfel, Ucraina a desemnat un reprezentant autorizat și consilieri care să participe la anchetă, în conformitate cu anexa 13 la Convenția de la Chicago" - se mai arată în comunicat. Amintim că un avion An-148 al companiei ruse "Saratovskie Avialinii", cu 71 de persoane la bord, s-a prăbușit, duminică, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul "Domodedovo" din Moscova.

Cursa regională a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a părăsit aeroportul din Moscova. Cei mai mulți dintre pasageri erau din regiunea rusă Orenburg, însă la bordul aeronavei se mai aflau ruși din alte regiuni, precum și câțiva cetățeni străini.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,52
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău