UPDATE | Operațiunea de salvare a bărbatului care a urcat pe un pilon electric a fost finalizată

  • 23 Noiembrie 2019 22:05
UPDATE | Operațiunea de salvare a bărbatului care a urcat pe un pilon electric a fost finalizată

Operațiunea de salvare a bărbatului care a urcat pe un pilon electric a fost finalizată la ora 20:20, după mai bine de 8 ore de intervenție continuă a salvatorilor și polițiștilor, transmite Inspectoratul General pentru Situații Excepționale. Din acest motiv, aproximativ 20 de mii locuitori ai Chișinăului, din mai multe sectoare, rămăseseră fără electricitate astăzi, deoarece pilonul de înaltă tensiune a fost deconectat de la energia electrică, pentru a evita electrocutarea.

Potrivit IGSU, bărbatul s-a lăsat convins  după mai multe discuții purtate de salvatori și un vecin care a fost de acord să participe la operațiune. Persoana a fost coborâtă cu autoscara de tip BRONTO care a fost desfășurată la fața locului. În total la operațiunea de salvare au participat 50 de persoane și 7 autospeciale de intervenție, mai informează IGSU.

Și compania Gas Natural Fenosa a anuțat că, până la ora 20:00 au mai fost reconectați încă 4000 de consumatori, iar în prezent operatorul de distribuție restabilește schema inițială de livrare a energiei electrice pentru a realimenta cât mai curând pe toți consumatorii afectați de intervenția neautorizată.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,6 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău