UPDATE | Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest la domiciliu al primarului Dorin Chirtoacă

  • 22 Iunie 2017 14:05
UPDATE | Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest la domiciliu al primarului Dorin Chirtoacă agora.md

UPDATE. Magistrații Judecătoriei Buiucani au prelungit mandatul de arest la domiciliu al primarului Dorin Chirtoacă cu 25 de zile.

Dorin Chirtoacă a anunțat că va face declarații după ședința de judecată, în limita posibilităților. El se află la Judecătoria Buiucani, unde instanța urmează să decidă dacă îi va prelungi sau nu mandatul de arest. Dorin Chirtoacă le-a spus jurnaliștilor că vrea să fie corect, că așteaptă decizia și apoi va face declarații.

Mai mulți membri și simpatizanți ai Partidului Liberal au organizat o acțiune de susținere a primarului Dorin Chirtoacă, în fața Judecătoriei Buiucani. Susținătorii primarului Capitalei au cerut eliberarea lui Dorin Chirtoacă. Printre cei care au venit să-l susțină sunt și foștii miniștri ai Educației și Mediului, Corina Fusu și Valeriu Munteanu.

Amintim că primarul capitalei Dorin Chirtoacă este bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată și a fost plasat în arest la domiciliu. Astăzi, instanța urmează să decidă dacă va fi prelungit sau mandatul de arest cu încă 30 de zile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău