UPDATE Accident cu implicarea unei ambulanțe în capitală. Copiii au primit primul ajutor și starea lor fizică este bună

  • 13 Februarie 2021 12:19
UPDATE Accident cu implicarea unei ambulanțe în capitală. Copiii au primit primul ajutor și starea lor fizică este bună

Un felcer și patru minori, cu vârstele cuprinse între patru și zece ani, au avut de suferit în urma unui accident rutier produs pe str. Grenoble, intersecție cu str. Costiujeni din Chișinău.

Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Impactul s-a produs între o ambulanță și un automobil care, în urma impactului, s-a rasturnat. Informația a fost oferită pentru IPN de ofițerul de presă al Direcției de Poliție a capitalei, Natalia Stati.

Potrivit ei, apelul la 112 a fost făcut aseară, 12 februarie, la ora 18.43. Deplasați la fața locului, politiștii au stabilit ca în accident sunt implicate o ambulanță condusă de un șofer de 34 de ani și un automobil condus de un șofer în vârstă de 32 de ani.

A fost inițiată o anchetă. La luarea unei hotărâri pe acest caz se va ține cont și de leziunile corporale ale celor care au avut de suferit.

Actualizare /11:48/ Purtătorul de cuvânt al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Vladislava Ceban, a declarat pentru IPN că copiii care se aflau în mașina răsturnată au fost transportați la Spitalul clinic municipal de copii „V. Ignatenco”. După ce li s-a acordat primul ajutor, au fost lăsați să plece acasă. Starea lor fizică este bună, copiii s-au ales mai mult cu sperieturi.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
10
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău