Una dintre cele mai mari rețele de magazine din R.Moldova vrea să preia o bază angro (mold-street.com)

  • 06 Februarie 2020 10:07
Una dintre cele mai mari rețele de magazine din R.Moldova vrea să preia o bază angro (mold-street.com)

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce se referă la preluarea unor active, care aparțin companiei Cvin-Com SRL de către firma Fidesco SRL, ce deține una dintre cele mai mari rețele de magazine din R.Moldova, scrie mold-street.com

Potrivit autorității de concurență, ambele întreprinderi își desfășoară activitatea în domeniul comerțului cu amănuntul a produselor alimentare, băuturilor, produselor din tutun, produselor nealimentare.

"În vederea stabilirii compatibilității concentrării economice cu mediul concurențial normal, autoritatea de concurență va analiza operațiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenței nr. 183 din 11.07.2012 și Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenței nr. 17 din 30.08.2013", se arată într-un comunicat al instituției.

Totodată Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la agenții economici terți referitor la modul în care concentrarea economică notificată afectează sau poate afecta concurența de pe piața dată.

 Întreaga știre pe mold-street.com
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău