Un tânăr motociclist din Republica Moldova și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație produs în România

  • 26 August 08:49
Un tânăr motociclist din Republica Moldova și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație produs în România

La data de 25 august, ora 13.35, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe drumul național DN24 A , în localitatea Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Deplasați în temeiul sesizării, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea o motocicletă înregistrată în Republica Moldova, din direcția Murgeni către Bârlad, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Zorleni, care se deplasa regulamentar, scrie Vremea Nouă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. Echipajul medical ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat.

În cauză, polițiștii au deschis dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier sesizat”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Potrivit sursei citate, tânărul decedat era din Chișinău și, împreună cu alți doi motocicliști, făceau o excursie în zonă, abordând traseul Chișinău – Murgeni – Bârlad.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
20
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău