Un tânăr din Grigoriopol, plasat în arest după ce a încălcat regimul de autoizolare

  • 14 Aprilie 2020 11:21
Un tânăr din Grigoriopol, plasat în arest după ce a încălcat regimul de autoizolare

Un tânăr din Grigoriopol a fost plasat în arest pe un termen de 15 zile după ce, timp de o săptămână, a încălcat repetat regimul de autoizolare, pe care urma să-l respecte timp de 14 zile. Despre aceasta anunță ministerul de interne de facto de la Tiraspol, transmite IPN.

Autoritățile din stânga Nistrului menționează că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a mers pe 3 aprilie în dreapta Nistrului, iar când a revenit în regiune, după completarea fișei epidemiologice, urma să respecta regimul de autoizolare timp de două săptămâni. Însă, pe 6 aprilie, regimul a fost încălcat, iar tânărul a fost sancționat administrativ.

Duminică, bărbatul din nou nu a respectat autoizolarea, mergând la magazin după țigări. În drum spre magazin, tânărul a fost oprit de polițiști, iar ca urmare i-a fost aplicată o sancțiune mai dură – arestul administrativ.

Autoritățile de la Tiraspol raportează 151 de cazuri confirmate de COVID-19 și șapte decese asociate noului tip de coronavirus. Administrația din stânga Nistrului a decretat stare de urgență, iar persoanele care revin în regiune, chiar și din dreapta Nistrului, sunt plasate în autoizolare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău