Un tânăr din Ecuador a fost descoperit la trecerea frontierei cu un permis de conducere falsificat. 500 de euro l-ar fi costat documentul

  • 12 Decembrie 2023 11:04
Un tânăr din Ecuador a fost descoperit la trecerea frontierei cu un permis de conducere falsificat. 500 de euro l-ar fi costat documentul

Un tânăr din Ecuador a fost descoperit la trecerea frontierei cu un permis de conducere polonez, cu semne vădite de falsificare. Din spusele acestuia, documentul ar fi fost cumpărat, contra sumei de 500 euro, anunță border.gov.md.

Pe 1 decembrie, în punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe s-a prezentat străinul de 27 de ani. Conform criteriilor de analiză de risc, persoana a fost supusă unui control special, iar în rezultat s-a descoperit permisul de conducere. Actul, pretins ar fi emis de către autoritățile Poloniei, conținea semne rezonabile de falsificare. La cele depistate, străinul a comunicat că permisul a fost obținut prin intermediari, oferind suma de 500 euro pentru serviciile de perfectare.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională EST continuă cercetările. Documentul a fost ridicat și urmează să ajungă în laboratorul criminalistic al IGPF. Străinul și-a întrerupt călătoria, revenind în Ucraina.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:3,09 m/s
Thu
23
Fri
22
Sat
25
Sun
28
Mon
29
Arhivă Radio Chișinău