Un protestatar al grupului Pussy Riot își revine după o otrăvire suspectă

  • 13 Septembrie 2018 12:35
Un protestatar al grupului Pussy Riot își revine după o otrăvire suspectă

Unul dintre membrii grupului contestatar Pussy Riot se recuperează după ce ar fi fost victima unei otrăviri suspecte, au scris activiștii joi pe Twitter, potrivit dpa.

"Prietenul, fratele și tovarășul nostru Piotr Verzilov se află la terapie intensivă. Viața îi este pusă în pericol. Credem că a fost otrăvit", au scris protestatarii pe Twitter, publicând un link către un articol de pe site-ul de știri de opoziție Meduza.

Verzilov avea probleme cu vederea, dificultăți în vorbire și locomotorii atunci când s-a îmbolnăvit marți seară și a fost spitalizat la Moscova, potrivit articolului apărut în Meduza.

Verzilov a fost unul dintre cei patru protestatari Pussy Riot care au întrerupt finala Cupei Mondiale la fotbal desfășurate în luna iulie la Moscova.

Protestatarii au executat 15 zile de închisoare pentru faptul că au pătruns pe teren în timpul meciului dintre Franța și Croația îmbrăcați în haine asemănătoare uniformelor de poliție, revendicând pluralism politic și eliberarea deținuților politici.

Sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău