Un oraș de vânzare pe Ebay

  • 09 Martie 2015 16:50
Un oraș de vânzare pe Ebay

Un oraș care a găzduit filmările celui de-al treilea sezon al serialului "The Walking Dead" a fost scos la vânzare pentru suma de 680.000 de dolari, informează ziare.com.

Grantville, care se află în statul american Georgia, a fost scos la vanzare pe eBay. Fostul primar al orașului, Jim Sells, își exprimă speranța că va fi transformat în ceva mai profitabil decât ce este acum, adică un oraș mort, scrie Hollywood Reporter.

"Aș vrea sa îl văd activ și prosper, să fie o parte pozitivă a comunității. În ceea ce privește ceea ce e de făcut, sper ca cineva cu viziune să îmi spună și mie", a declarat Sells.

Orașul câștigă bani grație fanilor serialului și turiștilor. Aici se desfășoară un tur ghidat ce are ca subiect serialul "The Walking Dead", care atrage fani din întreaga lume.

 


 
 În anunțul de vânzare se specifică faptul că în oraș se vor mai filma trei pelicule, inclusiv o continuare la "The Ring". Centrul pus în vânzare include zone comerciale, nouă clădiri, apartamente, restaurante, o farmacie și spații de birouri.


 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău