Un oficial de la Moscova cere inițierea unui dosar pe numele Maiei Sandu

  • 23 Mai 18:08
Un oficial de la Moscova cere inițierea unui dosar pe numele Maiei Sandu

Un oficial din cadrul Comitetul Internațional al Consiliului Federatiei din Rusia afirmă că Moscova are motive să inițieze un dosar penal pe numele Maiei Sandu.

„Comisia de Investigație a Federației Ruse are toate motivele să inițieze un dosar penal împotriva Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pe baza faptului că a amenințat cu arestarea liderului rus Vladimir Putin și să o declare persoană căutată internațional”, a spus Vladimir Djabarov, vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri internaționale a Consiliului Federației.

Vladimir Djabarov este reprezentant al organului legislativ (reprezentativ) al puterii de stat al Regiunii Autonome Evreiești.

Precizăm că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat în cadrul unui interviu acordat la Chișinău jurnaliștilor străini că dacă Vladimir Putin ar veni în R. Moldova ar fi arestat.

„Republica Moldova este semnatar al acordului Curții Penale, iar Moldova va respecta decizia Curții", a precizat Maia Sandu, care a răspuns că în acest context, dacă președintele Rusiei ar veni în R. Moldova ar fi arestat.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Fri
20
Sat
21
Sun
22
Mon
18
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău