Un miliardar suedez vrea să cumpere clubul Arsenal Londra

  • 24 Aprilie 2021 16:10
Un miliardar suedez vrea să cumpere clubul Arsenal Londra

Miliardarul suedez Daniel Ek, fondatorul Spotify, a anunțat că este dispus să cumpere clubul Arsenal Londra, dacă actualul proprietar îl pune în vânzare, informează lefigaro.fr, citat de hotnews.ro.

"Țin cu Arsenal de când mă știu. Dacă Kroenke Sport Enterprises ar dori să vândă clubul Arsenal, aș fi fericit să mă implic", a scris Ek, pe Twitter, potrivit sursei citate.
 
Prezent în acționariatul "tunarilor" din 2007, omul de afaceri american Stan Kroenke (73 de ani) este criticat de mult timp de suporteri pentru eșecul clubului de a cuceri trofee de la sosirea sa.
 
Implicarea clubului Arsenal în proiectul Super League, o competiție privată și aproape închisă, concepută de 12 mari grupări pentru a înlocui Liga Campionilor, a fost, de asemenea, respinsă de fani, deși inițiativa s-a îndreptat rapid către un fiasco în fața reacțiilor negative venite de pretutindeni.
 
Vineri, aproximativ 2.000 de suporteri au manifestat împotriva proprietarului echipei lor favorite, înaintea meciul din Premier League pierdut, acasă, împotriva formației Everton (0-1), potrivit News.ro.
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău