Un mare producător japonez de componente auto deschide prima fabrică din Europa la Arad

  • 15 Septembrie 2017 18:56
Un mare producător japonez de componente auto deschide prima fabrică din Europa la Arad

Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarț, s-a întâlnit, vineri, cu reprezentanții unui mare producător japonez de componente auto, ai cărui principali clienți sunt General Motors, Nissan și Mazda, care va deschide la Arad primul său centru de producție din Europa.

'Producătorul japonez, a cărui reprezentanță din țara noastră se va numi Roki Romania Manufacturing, a închiriat pentru o perioadă de cinci ani un spațiu de 5.500 mp în incinta parcului logistic și industrial C.T. Park Arad, situat la ieșirea din municipiul Arad spre comuna Zădăreni, lângă autostrada paneuropeană A1 Nădlac - Deva - Sibiu, unde se va amenaja o fabrică de filtre pentru industria auto', a declarat, printr-un comunicat de presă remis AGERPRES, Călin Bibarț. 

În cadrul întâlnirii ce a avut loc la Primăria municipiului Arad, viceprimarul Călin Bibarț, în calitate de reprezentant al administrației publice locale, i-a asigurat pe reprezentanții producătorului nipon de tot sprijinul administrației locale, astfel încât fabrica să intre în producție chiar din primăvara anului viitor. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:2,57 m/s
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău