Un italian de 21 de ani a doborât recordul mondial de memorie. A reușit să rețină un număr din 630 de cifre în doar cinci minute

  • 13 Septembrie 2021 13:16
Un italian de 21 de ani a doborât recordul mondial de memorie. A reușit să rețină un număr din 630 de cifre în doar cinci minute

Andrea Muzii, un italian în vârstă de 21 de ani, a câștigat Campionatele mondiale de memorie, găzduite anul acesta de Germania, stabilind un nou record mondial. Tânărul a reușit să țină minte un numărul format din 630 de cifre într-un interval de cinci minute.

Printre alte realizări, italianul a stabilit un record, reușind să memoreze un număr alcătuit din 630 de cifre într-un interval de cinci minute în cadrul disciplinei ''Numere Rapide'', a declarat pentru DPA organizatorul competiției, Steffen Buetow, scrie digi24.ro.

Dacă performanța sa va fi omologată, va fi un record mondial, informează dpa. Muzii a câștigat proba de decatlon în cadrul campionatelor MemoryXL cu un scor record de 8.594 de puncte, ocupând primul loc din circa 1.700 de participanți, a mai spus Buetow.

Competitori din cinci țări au luat parte la evenimentul desfășurat în Torgelow, estul Germaniei, participând la probe precum memorarea unor imagini, a unor secvențe de cuvinte sau a unor serii extinse de numere, mai scrie dpa, citată de Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău