Un grup de condamnați de la Penitenciarul nr. 10-Goian au atacat angajații instituției

  • 13 August 2018 14:07
Un grup de condamnați de la Penitenciarul nr. 10-Goian au atacat angajații instituției

Un grup de condamnați de la Penitenciarul nr. 10-Goian au provocat o tentativă de nesupunere, atacând angajații instituției, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor. (ANP).

Potrivit unui comunicat al Administrației, incidentul a avut loc, ieri, 12 august, deținuții minori fiind nemulțumiți de controalele inopinate ale angajaților penitenciarului, care au dus la depistarea și ridicarea obiectelor interzise.

„Angajații ANP au intervenit prompt asupra situației, fiind respectată și asigurată ordinea în instituția de detenție, conform instrucțiunilor prestabilite și a prevederilor legale. Astfel, deținuții violenți au fost imediat izolați, incidentul fiind aplanat. Aceștia au beneficiat de asistența de profil, acordată de către specialiștii psihologi și medicii penitenciarului”, se precizează în comunicat. 

Conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a inițiat o anchetă de serviciu pentru a stabili circumstanțele incidentului și a informat despre acest caz Procuratura, Avocatul Poporului pentru drepturile copilului și Inspectoratul de Poliție Rîșcani, mun.Chișinău.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău