Un forum economic moldo-rus este convocat de Igor Dodon la Chișinău în septembrie, în ajunul alegerilor

  • 27 Mai 2018 22:31
Un forum economic moldo-rus este convocat de Igor Dodon la Chișinău în septembrie, în ajunul alegerilor

Forumul economic moldo-rus, la care urmează să participe câteva sute de investitori din Rusia, urmează să aibă loc la Chișinău în perioada 20-22 septembrie, a anunțat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, într-un interviu acordat Agenției TASS.

Potrivit afirmațiilor acestuia, principalul obiectiv al țării sale la Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg a fost întâlnirea cu oamenii de afaceri ruși.

"Am semnat un acord privind desfășurarea în perioada 20-22 septembrie, la Chișinău, a Forumului economic moldo-rus" - a precizat Igor Dodon. "Intenționăm să-l organizăm la cel mai înalt nivel, iar participarea la discuții a fost confirmată deja de câteva sute de potențiali investitori din Federația Rusă", a subliniat liderul moldovean.

Președintele Republicii Moldova a dat o înaltă apreciere Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg, numindu-l "o platformă foarte interesantă", care oferă "bune posibilități de dialog și de aflare a tendințelor mondiale", notează Rador.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău