Un film cu Kevin Spacey a avut un debut catastrofal în America. Cam câte șase persoane s-au aflat în sala de cinema

  • 21 August 2018 10:29
Un film cu Kevin Spacey a avut un debut catastrofal în America. Cam câte șase persoane s-au aflat în sala de cinema

Un film cu Kevin Spacey, căzut în dizgrație după mai multe acuzații de abuzuri sexuale, a avut în weekend un debut catastrofal în box-office-ul american, notează AFP.

Inspirat de o poveste adevărată, "Billionaire Boys Club" a fost difuzat doar în 11 săli de cinema din Statele Unite, obținând încasări de 618 de dolari în weekendul de lansare, potrivit cifrelor furnizate de revista Hollywood Reporter.

"Raportat la prețul mediu al unui bilet la cinematograf, de 9,27 de dolari, înseamnă că în fiecare sală au fost în medie șase persoane", notează publicația.

Filmul, pe al cărui afiș îi regăsim și pe Ansel Elgort și pe Taron Egerton, a fost disponibil în format video la cerere începând cu luna iulie, însă acest aspect nu este suficient pentru a explica debutul său catastrofal în cinematografe.

"Sperăm că aceste acuzații dure cu privire la comportamentul unui individ - care nu erau cunoscute public la momentul realizării filmului, cu aproape doi ani și jumătate în urmă și care privesc pe cineva care nu are decât un rol secundar în 'Billionaire Boys Club' - nu vor afecta lansarea filmului", a declarat la începutul verii Vertical Entertainment, compania care distribuie filmul.

Cariera lui Kevin Spacey, recompensat de două ori la Oscaruri pentru rolurile din "The Usual Suspects" (1995) și "American Beauty" (1999), este în cădere liberă, după ce actorul a fost acuzat de hărțuire și agresiune sexuală de peste 12 bărbați din Statele Unite și Regatul Unit.

În urma acestor acuzații, actorul american de 59 de ani a fost scos din serialul de succes "House of Cards", produs de Netflix, și înlocuit pe ultima sută de metri cu Christopher Plummer în distribuția peliculei "All the Money in the World", în luna decembrie, chiar înainte de lansare.

Sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău