Un deputat PAS consideră că autorii criticii la adresa ambasadorului UE merită să fie incluși în lista de sancțiuni

  • 26 Februarie 2021 12:38
Un deputat PAS consideră că autorii criticii la adresa ambasadorului UE merită să fie incluși în lista de sancțiuni

Un deputat al partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a luat apărarea ambasadorului UE în Republica Moldova, Peter Michalko, care a fost "criticat de PSRM și Ilan Șor".

Potrivit INFOTAG, el a scris pe rețelele de socializare că trimișii UE au fost întotdeauna în Moldova "în prima linie, apărând valorile democrației, libertății, justiției și luptei împotriva corupției".

"În ultimii zece ani, ei au spus tot mai des ceea ce nu le-a plăcut întotdeauna oficialilor corupți din Chișinău. Acesta este motivul pentru care au fost adesea atacate, ridiculizate sau denigrate și chiar amenințate. Mai întâi au fost Dirk Schuebel, apoi Pirkka Tapiola și acum Peter Michalko ", a enumerat Alaiba, indignat că "Dodon și Șor" încearcă să predea ambasadorilor lecții în diplomație".

În opinia sa, Peter Michalko ar trebui să ia drept compliment atacurile din partea hoților din PSRM sau partidul Șor ".

"Mesajele UE din ultimii ani au fost foarte clare: nu ajută partidele sau politicienii, dar cetățenii moldoveni care doresc un stat democratic, prosper, liber și incoruptibil. Ilan Șor pretinde că uită că este un deputat care merită să fie inclus în lista sancțiunilor UE și sper că acest lucru se va întâmpla cât mai curând posibil. Poate că ar trebui să facem mai mult pentru a vedea numele criticilor pe lista sancțiunilor. Mai lipsește cineva?", a scris deputatul PAS.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău