Un copil de 9 ani a murit într-un incendiu, la Fălești

  • 26 August 2019 08:43
Un copil de 9 ani a murit într-un incendiu, la Fălești

O fetiță de 9 ani a murit într-un incendiu în satul Năvârneț, raionul Fălești, după ce tatăl copilei a incendiat camera în care aceasta se afla. Din spusele bunicilor fetei, bărbatul ar fi recurs la așa gest din cauză că mama fetei l-ar fi părăsit, transmite IPN.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov, incendiul a fost sesizat de către socrii bărbatului, care aflându-se în camera vecină, au simțit un miros de benzină. În camera de alături socrul a observat cum ginerele său, cu vârsta de 47 ani, cetățean al Republicii Azerbaijan, a incendiat camera cu o brichetă și s-a încuiat în cameră.


Stăpânul gospodăriei a ieșit afară, împreună cu soția lui și fiul cu vârsta de 30 ani. Ulterior afară a ieșit și ginerele, care cu o bucată de tablă s-a tăiat în regiunea brațelor și a gâtului. În camera ginerelui a fost depistat cadavrul fetei de 9 ani.

În urma leziunilor bărbatul a fost internat în Spitalul raional Fălești, în stare inconștientă.

Din spusele socrilor, ginerele locuiește cu ei de aproximativ 11 ani. La moment fiica lor este plecată la câștig în Italia. Acum două zile, fiica lor a comunicat cu ginerele, căruia i-a spus că și-a găsit un alt partener de viață și nu se va mai întoarce acasă.

Pe caz este pornit proces penal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău