Un copil de 13 ani cu coronavirus a murit într-un spital din Londra

  • 01 Aprilie 2020 10:13
Un copil de 13 ani cu coronavirus a murit într-un spital din Londra

Un băiat de 13 ani din Marea Britanie, testat pozitiv pentru coronavirus, a murit marți, au anunțat reprezentanții spitalului King's College Hospital Trust din Londra, unde era internat copilul, scrie BBC, preluat de Digi24.

Din păcate, un băiat de 13 ani care a fost testat pozitiv pentru Covid-19 a murit, iar gândurile și condoleanțele noastre sunt cu familia în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului londonez.

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Regatul Unit a crescut cu 27% pe parcursul unei zile, potrivit noului bilanț anunțat marți de autoritățile britanice, numărul total al deceselor fiind de 1.789, informează Mediafax.

Creșterea numărului de decese este profund șocantă, deranjantă și în mișcare”, a declarat șeful Cancelariei Guvernului britanic, Michael Gove, în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că nu este posibilă prezicerea unui nivel maxim.

Depinde de acțiunile tuturor. Putem întârzia acel vârf, putem aplana curba prin propriile noastre acțiuni", a adăugat acesta.

Sursa:Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău