Un concurs TV dedicat fanilor ''Harry Potter'' marchează a 20-a aniversare a primului film din această franciză

  • 20 Mai 2021 12:42
Un concurs TV dedicat fanilor ''Harry Potter'' marchează a 20-a aniversare a primului film din această franciză

Fanii "Harry Potter" vor putea să își testeze cunoștințele despre cărțile și filmele acestei francize în cadrul unui nou concurs televizat, ce va fi lansat de WarnerMedia în a doua jumătate a acestui an pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la lansarea primului film din această serie cinematografică de mare succes, care a prezentat aventurile unui băiat vrăjitor, informează Reuters, citat de AGERPRES.

WarnerMedia a anunțat miercuri că a deschis etapa de selecție pentru fanii care doresc să participe la acest concurs TV, care va avea o durată de o oră și va conține patru runde.

Noul concurs TV va face parte dintr-o retrospectivă specială întinsă pe durata a cinci nopți, care va include apariții ale unor invitați surpriză, dar și o componentă de "jocuri" interactive, la care, potrivit WarnerMedia, fanii francizei "Harry Potter" vor putea să participe purtând în locuințele lor costume inspirate din universul acestei serii literare și cinematografice.

Retrospectiva specială va fi difuzată de HBO Max, Cartoon Network și TBS în ultima parte a acestui an.

"Harry Potter and the Sorcerer's Stone", primul film adaptat din cărțile publicate de scriitoarea J. K. Rowling, a fost lansat pe marile ecrane în noiembrie 2001. Cele opt filme din seria "Harry Potter" alcătuiesc una dintre cele mai profitabile francize cinematografice din lume, obținând încasări cumulate de peste 7,7 miliarde de dolari în box-office-ul mondial.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:88 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
15
Thu
8
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău