Un bărbat din Chișinău ar fi extorcat 850 de euro pentru a mușamaliza un pretins caz de conducere a automobilului fără permis

  • 22 Aprilie 14:41
Un bărbat din Chișinău ar fi extorcat 850 de euro pentru a mușamaliza un pretins caz de conducere a automobilului fără permis

Un bărbat din Chișinău este cercetat de ofițerii anticorupție fiind bănuit de complicitate la corupere pasivă. Acesta ar fi cerut mită de la un alt bărbat pentru a-l ajuta să mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fără permis, informează MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), bănuitul ar fi extorcat 850 de euro de la denunțător pentru a-i transmite angajaților Direcției Patrulare Centru a Inspectoratului Național de Securitate Publică, ca aceștia să nu documenteze cazul contravențional privind conducere a automobilului fără permis.

„În scopul acumulării materialului probator, au fost efectuate percheziții la domiciliul bănuitului, în urma cărora a fost ridicat un telefon mobil cu probe concludente pentru urmărirea penală”, a precizat CNA.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate. Acțiunile de urmărire penală sunt efectuate de Procuratura municipiului Bălți.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
29,24
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:2,57 m/s
Fri
27
Sat
26
Sun
27
Mon
26
Tue
28
Arhivă Radio Chișinău