Un bărbat care a rămas blocat într-un canal de ventilație a fost salvat de angajații IGSU

  • 07 Ianuarie 2023 10:43
Un bărbat care a rămas blocat într-un canal de ventilație a fost salvat de angajații IGSU

La data de 07 ianuarie, ora 01:02 salatorii IGSU din capitală au intervenit pentru a salva o persoană, care a rămas blocată într-un canal de ventilare.

Cazul a avut loc pe strada Petru Zadnipru 14 din municipiul Chișinău.

Pentru realizarea misiunii în mod de urgență la fața locului au ajuns 3 echipe de salvatori și pompieri din cadrul Detașamentului Salvatori și Pompieri Ciocana, Direcției regionale căutare-salvare nr.1, Centrului republican de intervenție operativă din cadrul Inspectoratului general pentru situații de urgență, și conducerea Direcției generale intervenții, și angajații poliției.

Angajații IGSU au stabilit că un bărbat în vârstă de 27 de ani se afla blocat în canalul de ventilare a unui bloc de locuit între etajele 7 și 8. De către salvatori au fost efectuate lucrări de demolare a unui perete al canalului de ventilare cu dimensiunile 50x30 cm de la etajul 7.

În urma intervenției prompte a salvatorilor bărbatul a fost extras și salvat, fiind preluat de de către angajații Serviciului asistență medicală urgentă investigații și îngrijiri medicale ulterioare. Cazul dat este cercetat de către organele de resort.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău