Un bărbat a decedat în urma unui incendiu care a avut loc într-o localitate din raionul Ialoveni

  • 30 Noiembrie 2022 10:59
Un bărbat a decedat în urma unui incendiu care a avut loc într-o localitate din raionul Ialoveni

În seara zilei de 29 noiembrie, pompierii au intervenit de urgență pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Văsieni, raionul Ialoveni, anunță IGSU.

 
Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au fost trimise trei echipaje de salvatori și pompieri. În acțiunile de stingere, pompierii au depistat cadavrul parțial carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 62 de ani. În urma incendiului au fost afectate mai multe bunuri materiale din interiorul a patru odăi a casei de locuit cu suprafața de 108 m2. O versiune prealabilă lansată de specialiști ar fi nerespectarea regulilor de exploatare a sobei de încălzit.
 
 
Cazul este cercetat de organele de drept.
 
În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă repetat oamenii să respecte cu strictețe regulile de exploatare a surselor de încălzire, cum ar fi sobele alimentate cu combustibil solid și gazos. Conform datelor statistice, de la începutul anului, în Republica Moldova s-au produs 1464 de incendii, în urma cărora au decedat 76 de persoane.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău