Un bărbat a dat de 53 de ori proba teoretică a examenului auto. A picat și traseul de două ori

  • 03 Martie 19:21
Un bărbat a dat de 53 de ori proba teoretică a examenului auto. A picat și traseul de două ori

Un bărbat din Suceava, România, a picat de 53 de ori proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului auto, a anunțat prefectul județului, Alexandru Moldovan, într-o conferință de presă.

„Încercăm să venim în sprijinul școlilor de șoferi și să insistăm asupra importanței ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoștințe solide atât practice cât și teoretice. Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a spus Alexandru Moldovan.

Prefectul a mai spus că bărbatul a dat și examenul la proba practică de două ori, dar l-a picat și pe acesta. Alexandru Moldovan a arătat că sunt persoane tinere cu vârste cuprinse între 19 și 44 de ani care nu reușesc să treacă examenele.

„Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori și la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori. O doamnă de 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, a spus prefectul.

Alexandru Moldovan a mai spus că, anul trecut, la proba teoretică promovabilitatea a fost de 42,66%, iar la proba practică de 42,99%, scrie Libertatea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Thu
7
Fri
8
Sat
8
Sun
9
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău