Un avion încărcat cu o jumătate de tonă de cocaină s-a prăbușit după o urmărire ca în filme cu aviația mexicană

  • 08 Octombrie 2020 19:36
Un avion încărcat cu o jumătate de tonă de cocaină s-a prăbușit după o urmărire ca în filme cu aviația mexicană

Un avion ușor, încărcat cu aproape o jumătate de tonă de cocaină, s-a prăbușit în zona centrală a Mexicului după o urmărire ca în filme prin aer. Ministrul apărării mexican a precizat că două persoane de la bordul aeronavei au murit, relatează CNN, citat de DIGI24.ro.

Potrivit sursei citate, elicoptere militare ale armatei mexicane au interceptat avionul în spațiul aerian al țării și l-au urmărit pe distanțe de sute de kilometri. La un moment dat, aeronava a rămas fără combustibil și s-a prăbușit în Botija, Queretaro.

Aeronava era încărcată cu aproximativ 400 de kilograme de cocaină, a adăugat ministerul apărării din Mexic într-un comunicat.

În ultimele luni, mai multe avioane private s-au prăbușit sau au fost abandonate în sudul Mexicului sau în America Centrală, fapt ce indică o creștere a fenomenului traficului aerian de droguri. Incidentul vine în contextul în care un alt avion privat, care fusese declarat furat, s-a prăbușit într-o junglă din Guatemala. La bord au fost descoperiți doi bărbați morți și o cantitate mare de droguri și arme.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău