Un angajat al sanatoriului deținut de Republica Moldova la Sergheevka a decedat, iar alți cinci au fost răniți, în ultimul atac lansat de armata rusă în regiunea Odesa

  • 01 Iulie 14:36
Un angajat al sanatoriului deținut de Republica Moldova la Sergheevka a decedat, iar alți cinci au fost răniți, în ultimul atac lansat de armata rusă în regiunea Odesa

„Ministerul Sănătății deține în Sergheevca un Centru de reabilitare pentru copii. Este un sanatoriu renovat, cu condiții bune, copiii cu probleme de sănătate din Republica Moldova având posibilitatea să beneficieze de servicii medicale de reabilitare pe litoralul Mării Negre”, a scris ministrul Sănătății Ala Nemerenco, într-o postare pe Facebook.

„Cu regret activitatea lui a fost stopată în perioada pandemică și numai am pregătit planuri pentru reluarea activității, și a venit războiul.

În urma atacului Centrul nu a avut de suferit grav, doar geamurile cazangeriei fiind făcute țăndări.

Dar cu regret am fost anuntați că 5 colaboratori ai Centrului sunt răniți și unul a decedat, ei toți locuind în clădirea care a fost afectată de bombardamente.

Acești oameni pașnici au făcut zilele copiilor Moldovei mai frumoase, s-au ocupat de reabilitarea lor cu mult drag si dăruire și le dorim din suflet recuperare totală.

Familiei colegului decedat exprimăm profunde condoleanțe si păreri de rău …

Nimic mai groaznic decât războiul. Suntem niște fericiți atât timp cât nu zboară rachete pe de-asupra noastră, prețuiți aceasta. Restul toate pot fi rezolvate”, a scris Ala Nemerenco.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
-1,15
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Mon
-0
Tue
0
Wed
3
Thu
7
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău