Un accident grav a avut loc la Basarabeasca. A fost nevoie de descarcerare

  • 08 Martie 2020 10:45
Un accident grav a avut loc la Basarabeasca. A fost nevoie de descarcerare

În dimineața zilei de 7 martie angajații IGSU au fost solicitați pentru a interveni la descarcerarea unei persoane prinse între fiarele unui autovehicul implicat într-un accident de circulație. Apelul la 112 a fost recepționat la ora 7:54, ecrie echipa.md

Potrivit primelor informații un autoturism de model Ford Transit s-a inversat pe traseu în apropiere de localitatea Ivanovca, raionul Basarabeasca. La fața locului au fost solicitați pompierii pentru a efectua lucrări de descarcerare, întrucât conducătorul auto a rămas prins în fiarele mașinii avariate.

Salvatorii au reușind să deblocheze șoferul în vîrstă de 33 de ani și să-l predea echipelor medicale ajunse la fața locului. În urma accidentului cu diverse traumatisme s-au ales conducătorul auto, dar și o femeie în vârsta de 35 de ani, care era pasager.

Ambele persoane au fost transportate la spitalul raional din Cimișlia. Viața acestora fiind în afara pericolului. Circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 75 situații de risc.

Sursa:echipa.md

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,4
Nori împrăștiați
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău