Uma Thurman va juca în serialul 'Chambers' difuzat de Netflix

  • 30 Mai 2018 18:49
Uma Thurman va juca în serialul 'Chambers' difuzat de Netflix

Actrița Uma Thurman se întoarce la televiziune și va juca în serialul 'Chambers' care va fi difuzat de platforma digitală Netflix, potrivit site-lui de specialitate Deadline, citat miercuri de EFE.

Acest serial, axat pe experiențele supranaturale, prezintă povestea unei tinere care supraviețuiește unui atac de inimă și unui transplant și care devine obsedată de persoana care i-a donat organele pentru a-i salva viața.

Tânăra începe să cerceteze viața donatorului și, în timp ce descoperă câteva secrete ale acestei persoane, începe să capete în mod misterios câteva din abilitățile sale.

Thurman o interpretează pe Nancy, mama persoanei care își donează inima.

Nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru 'Pulp Fiction' (1994), cariera cinematografică a Umei Thurman include filme ca 'Beautiful Girls' (1996), 'Batman &Robin' (1997), 'Kill Bill: Vol. 1' (2003) și 'Kill Bill: Vol. 2' (2004)

Deși cariera ei include în principal filme pentru marele ecran, actrița a fost văzută ocazional și în seriale ca 'The Slap', 'Imposters', 'Smash' sau filmul în filmul de televiziune 'Hysterical Blindness' (2002)

Printre proiectele sale iminente se numără 'Down a Dark Hall', un film horror în regia spaniolului Rodrigo Cortés ('Buried', 2010) care va fi lansat pe ecrane în august.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău