Ultimul exament la Bacalaureat

  • 21 Iunie 2016 09:41
Ultimul exament la Bacalaureat

Sesiunea de bază a Bacalaureatului de anul acesta se încheie astăzi, cu proba la limba maternă pentru elevii ucraineni, găgăuzi și bulgari.

Examenul se desfășoară în 11 centre de Bacalaureat, fiind înscriși aproximativ 400 de candidați. Dintre aceștia, circa 170 vor susține proba la limba și literatura bulgară, 160 – la limba și literatura găgăuză și alți circa 70 – la limba și literatura ucraineană.

Rezultatele tuturor probelor de la examenul de bacalaureat vor fi afișate în centrele de BAC la 27 iunie. Candidații la bacalaureat vor avea la dispoziție 48 de ore pentru depunerea contestațiilor – în zilele de 27 și 28 iunie. Tot în aceste zile fiecare candidat își va putea vedea lucrările verificate, accesând adresa www.bac.edu.md cu ajutorul unei parole pe care o poate obține de la instituția de învățământ în care și-a făcut studiile, informează Ministerul Educației.

Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate la data de 6 iulie.

Sesiunea suplimentară de bacalaureat va avea loc în perioada 18-25 iulie. La ea au dreptul să participe candidații care, din motive obiective, nu s-au prezentat la examen în sesiunea de bază și cei care nu au luat note de trecere.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:7,72 m/s
Fri
21
Sat
18
Sun
17
Mon
13
Tue
17
Arhivă Radio Chișinău