Ultima zi de depunere a actelor la CEC pentru cei care vor să conducă Primăria Chișinău

  • 19 Aprilie 2018 09:18
Ultima zi de depunere a actelor la CEC pentru cei care vor să conducă Primăria Chișinău

Astăzi este ultima zi de depunere a dosarelor în vederea înregistrării candidaților la funcția de primar al Chișinăului la alegerile locale noi din 20 mai.

11 pretendenți au depus până acum actele la Consiliul Electoral de Circumscripție, iar șapte dintre aceștia au fost înregistrați în calitate de concurenți electorali.

Este vorba despre Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Andrei Năstase (Platforma Demnitate și Adevăr), Alexandr Roșco (Casa Noastră – Moldova), Reghina Apostolova (Partidul Șor), Valeriu Munteanu (Partidul Liberal), Ion Ceban (Partidul Socialiștilor) și Victor Strătilă (Partidul Verde Ecologist).

Ieri, și-au mai depus actele Alexandra Can de la Partidul Național Liberal,  Andrei Munteanu de la Partidul Societății Progresiste, Maxim Brăila din partea Partidului Popular și primarul interimar Silvia Radu care va candida ca independentă.

Candidatul Partidului Unității Naționale Constantin Codreanu va depune actele la Consiliul Electoral în prima parte a zilei. Și-a mai anunțat intenția de a candida expertul Sergiu Tofilat, fie ca independent, fie din partea unei formațiuni politice.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Nori împrăștiați
Umiditate:84 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău